Hírlevél

Szalmaház.hu levelezõlista
Regisztráljon a feliratkozás előtt! Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Szavazás

Mi tetszik önnek egy szalmaházban?
Fõoldal arrow Hírek arrow Õszi ismeretterjesztõ elõadások
Õszi ismeretterjesztõ elõadások PDF E-mail

Az õsz folyamán számos ismertterjesztõ elõadást tartottunk laikusknak és rokon szakmák képviselõinek.

 

1. Pesthidegkúton a Klebelsberg kultúrkúria meghívására 2010. 10.18-án tartott Tarr Edit a CereDom Kft mûszaki vezetõje elõadást a szalmabála építészetrõl. A hallgatóság között voltak laikusok, épületgépészek, belsõépítészek... A prezentáció az általános ismertetés mellett a jogszabályi elõírásokról is adott tájékoztatást. A jelenlévõk aktivításából, kérdéseibõl arra lehetett következtetni, hogy oldott kellemes este volt mindenki számára.

2. Szegeden, a Bioépítészeti napok, szervezésében,  kiállítóként és a konferencián elõadóként is közremûködött CereDom Kft. Az elõadásra 2010. 10. 6-án került sor. A hallgatóság zöme az építészet valamely területén tevékenykedik. A prezentáción túlmenõen a jelen lévõket tájékoztatást kaptak a jogkövetõ tervezési, kivitelezési lehetõségeikrõl. Nyitottak a kapuk azok elõtt, akik minõségbiztosítás mellett, a minõsített CereDom szalmaházat akarják tervezni és kivitelezni.

3. Budapesten, a Krea Mûvészeti Iskolában, 2010. szeptember 23-án tartott Tarr Edit elõadást a belsõépítész hallgatók részére. Az elõadásban az esztétikai megjelenést volt a vezérfonal. Bemutatott a vakolathímzési technikák, belsõ építészeti ötletek, tömegalakítások, az egyes országokra jellemzõ épületek, stílusok. Elismerést váltott ki . Kellemes meglepetés volt, hogy a hallgatóság a mûszaki megoldásokra, épületfizikai jelenségekre is rákérdezett.
 
< Előző   Következő >

Kapcsolat

Mészáros Attila ügyvezetõ +36 20 9772258
Tarr Edit mûszaki ellenõr +36 20 5166930
info@szalmahaz.hu  +36 1 784 7792